PočetnaVestiVideo: Palma nasrnuo na ratnog veterana?!

Video: Palma nasrnuo na ratnog veterana?!

Ratni veteran Saša Živković iz sela Ribare kod Jagodine imao je neprijatan susret sa prvim čovekom grada na Belici- Draganom Markovićem Palmom. Tvrdi da je Palma nasrnuo na njega

Živković je u sredu, 7. oktobra dajući podršku protestu veterana u Beogradu, pokušao da privuče pažnju javnosti na nagomilane probleme  godinama zaboravljenih boraca. Pošto je prethodnu noć proveo pod vedrim nebom, zamolio je Palmu da na platou ispred skupštine grada postavi šator.
„Ne plašim ga se“

„Ljubazno sam ga, kao čovek pitao. Odmah je nasrnuo na mene i pokušao da mi otme telefon. Nisam mu dozvolio. Sve je snimila i jedna penzionerka iz Jagodine. I njoj je neko od Palminih ljudi pokušao da otme telefon ali smo i to nekako sprečili“, kaže u izjavi za naš portal Živković. On dodaje da je u kontaktu sa udruženjem boraca „Gvozdeni puk“ i da će oni narednih dana organizovati protest protiv nasilnog političara.

„Dok smo se mi borili oni su sedeli kod kuće i bogatili se. Povredio mi je palac, danas ću morati na snimanje jer me ozbiljno boli već dva dana. Verovatno ću da ga tužim“, kaže Živković i dodaje da je pre određenog vremena sreo „moćnog“ Palmu i da ga je ovaj najvulgarnije izvređao.
„Odgovorio sam mu istom merom. Nije pristojno, ali neću da dozvolim da misli da ga se plašim“, čvrst je u svom stavu Živković.
Povodom ovog incindenta poslali smo i pitanja Draganu Markoviću Palmi. Nije bilo odgovora u trentuku kada objavljujemo ovaj tekst.

Pogledajte šta se dogodilo u ovom „incindentu“ sa prvim čovekom Jagodine


 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

  1. КАКАВ ЦРНИ ЧОВЈЕК ?! ОВО НЕ ЛИЧИ НА ЧОВЈЕКА !! А ДЕЦЕНИЈАМА ВАМ СОЛИ ПАМЕТ И ПРИЧА ШУПЉУ ПРИЧУ . . . МИЧИТЕ ОВУ РУГОБУ СА ЈАВНЕ СЦЕНЕ !

Comments are closed.

Сличне вести