PočetnaVestiNovi ,,noćni" konkurs, Marija Ćurčić jedini kandidat za direktora osnovne škole u...

Novi ,,noćni” konkurs, Marija Ćurčić jedini kandidat za direktora osnovne škole u Blacu

Kako Otvorenosr.rs nezvanično saznaje Marija Ćurčić V.D. direktora Osnovne škole ,,Stojan Novaković” u Blacu, a koja je na to mesto oktroisana od strane resornog ministra, bez ikakvog mišljenja kolektiva jedini je kandidat za direktora ove škole.

Konkurs je sproveden na krajnje netransparentan način, protivno odgovarajućim procederuma, u tajnosti, a zaposleni iz ove škole su nam rekli da čak nije bio okačen na oglasnoj tabli ili makar niko od njih to nije video što je kako nam navode malo verovatno tako da niko sem aktuelne V.D. direktorke nije imao priliku da konkuriše na istom.

Sekretar ove škole je niko drugi do Zoran Milutinović, osoba protivu koje se vodi sudski postupak za primanje mita pred Višim sudom u Nišu, a u istom delu je uvaćen In flagranti od strane pripadnika BIA.

Poznavaoc političkih prilika u Toplici nam je rekao da je nesumnjivo da Milutinović ovakvim postupcima pokušava da ,,kupi” svoju slobodu. Međutim dolazi vreme kad će sudovi moći da sude nezavisno, a ne od straha od izvršne vlasti.

Milutinović je trenutno ISTAKNUTI član SNS-a u Toplici i deo političkog miljea predsednika okružnog odbora SNS-a, Darka Laketića. Što se tiče pomenute direktorke Marije Ćurčić ona je  se evidentno stavila u službu SNS-a, a ne Osnovne škole ,, Stojan Novaković” nanoseći joj na taj način nezabeleženu štetu ugledu, a zbog vrlo brzo pokazaće se nezakonitosti u radu i ogromnu finansijsku štetu. Njegoš bi rekao: ,,Kome zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom”.

Naš sagovornik nam dalje navodi da pomenute persone neće zaobići ona narodna, a da se ne zavaravaju ako misle drugačije, da ,, Ko drugome jamu kopa sam u nju upada”.

Nastaviće se…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести