PočetnaVestiZlatan Miljković i vladajući SNS odgovorni za propast Apotekarske ustanove Prokuplje

Zlatan Miljković i vladajući SNS odgovorni za propast Apotekarske ustanove Prokuplje

Oko 70 radnika apoteke po prvi put od kad postoji apoteka ne primaju plate. Zabrinuti radnici obratili su se našoj redakciji. Naša redakcija posetila je apoteku i zatekla poluprazne rafove. Kupci nam kažu da nema hrane za bebe i pampers pelene.
Po zakonu direktor ove ustanove Zlatan Miljković je na osnovu svoje funkcije odgovoran za propast ove državne institucije. Ovo društveno dobro nikada u svojoj istoriji nije poslovala sa gubitkom.

Otvorenosr.rs nastaviće da istražuje ceo slučaj.

Prema našim saznanjima za ovo (zlo) delo dobiće nagradu da upravlja Zdravstvenim centrom u Prokuplju. Prokupačani strahiju da će i ova institucija doživeti finansijski propast, a on lično postajati sve bogatiji.

Zlatan Miljković nije do dan danas odgovorio na pitanje koje mu je javno uputila redakcija portala Kuršjmlija bez cenzure, a mi može samo da ponovimo: Koju je ulogu imala njegova supruga u poslovanju sa Apotekarskom ustanovim Prokuplje dok se na njenom čelu nalazio Darko Laketić, predsednik gradskog odbora SNS-a u Prokuplju, a koju u poslovanju sa Laketićevim apotekama na severu Kosova u istom tom periodu ???

Redakcija

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести