PočetnaVestiBlace (Vrbovac):"Pred izbore ZLATO, posle izbora BLATO" - Most ka selu Vrbovac...

Blace (Vrbovac):”Pred izbore ZLATO, posle izbora BLATO” – Most ka selu Vrbovac duže od tri meseca čeka na sanaciju

Više od tri meseca prošlo je od kako su opštinu Blace zadesile poplave. Od tada pa do danas most ka selu Vrbovcu koji se nalazi na oko stotinak metara od naselja ,,Čamagići” nije saniran. Povodom toga redakciji našeg portala obratili su se meštani sela Vrbovac:

Fotografija: Privatna arhiva

,,Više od tri meseca od kako su opštinu Blace zadesile poplave most nije saniran i pored obećanja. Predsednika mesne zajednice Mikicu Stevanovića više puta smo kontaktirali i urgirali da most što pre bude saniran, ali to nije dalo nikakav rezultat.”

Predsednik mesne zajednice Vrbovac, gospodin Stevanović, za Otvorenosr.rs je rekao:

,, Kao predsednik mesne zajednice Vrbovac odmah posle poplava, alarmirao sam lokalnu samoupravu. Nedeljno sam išao u opštinu i insistirao na popravci mosta. Opštinska službenica, Gordana Kitanović videla je u kakvom je most stanju. Na moje insistiranje na što skorašnjoj popravci mosta, rekli su mi da će biti popravljen kada dođe na red, a prošlo je gotovo tri meseca od kako je došlo do oštećenja.”

Fotografija: Privatna arhiva

Fotografija: Privatna arhiva

Redakcija našeg portala bila je na licu mesta i uverila se da je most nebezbedan što se iz priložene fotografije može videti. Površina koja je prekrivena peskom je mesto gde se prodhodno nalazio asfaltni put koji je propao kroz tlo usled poplava. Činjenica da ni više od tri meseca od oštećenja mosta usled poplava most nije saniran govori o nebrigi lokalne samouprave i nadležnih institucija kojima su građani evidentno nevažni. Sete ih se samo uoči izbora.

Fotografija: Privatna arhiva

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

1 KOMENTAR

  1. Svaka cast na tekstovima.Hoce li neko ikada objaviti koliko je para gradjana potrosio predsednik skupstine Prokuplja u 2018 i 2019 godini na kafanske usluge,prica se da su to milionski iznosi,bez nabavki.Koliko gradska apoteka u Prokuplju duguje i ko usvaja izvestaj o radu gradske apoteke u Prokuplju.Pozdrav.

Comments are closed.

Сличне вести