PočetnaVestiĐilas: Za godinu ipo dana dolazi do promene vlasti u Srbiji

Đilas: Za godinu ipo dana dolazi do promene vlasti u Srbiji

Predsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dragan Djilas rekao je danas da je siguran da će u narednih godinu i po dana doći do promene vlasti u Srbiji na svim nivoima.

Djilas je agenciji Beta rekao da svoj optimizimam bazira pre svega na tome da je narod pobedio strah i da više ne želi da živi u državi u kojoj su najviši funkcioneri povezani s organizovanim kriminalom i korupcijom.

On procenjuje da će do kraja sledeće godine biti raspisani izbori na svim nivoima, “jer je trenutno stanje, u kome jedan čovek i jedna partija imaju neograničenu vlast – neodrživo i vodi Srbiju u sunovrat”.

“Ova vlast se ponaša kao da nikad neće da svane novi dan. Poslednji je čas da od Srbije stvorimo normalnu državu kojom će vladati Ustav i zakoni i u kojoj sistem vrednosti u svim oblastima neće biti na nivou Zadruge i Parova”, rekao je predsednik SSP.

U intervjuu agenciji Beta koji će biti objavljen u celosti za vikend, Dragan Djilas je govorio o značaju eventualnog sporazuma vlasti i opozicije pod okriljem Evropskog parlamenta i uslovima pod kojima će opozicija izaći na izbore.

Djilas je naveo i prve korake koje će opozicija napraviti ako dodje na vlast i šta sve gradjani mogu očekivati ako dodje do promene vlasti.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести