PočetnaVestiDžipom pregazio Andreu: Danas presuda sinu Željka Mitrovića

Džipom pregazio Andreu: Danas presuda sinu Željka Mitrovića

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas u 13:30 sati biće izrečena druga provostepena presuda Aleksandru Mitroviću (28), sinu vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, koji je optužen da je na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici udario džipom “BMW x5” i ubio na mestu Andreu Bojanić (17), a potom pobegao sa mesta nesreće, u julu 2013.

Prethodnu presudu kojom je Mitrović osuđen na 11 meseci kućnog zatvora ukinuo je Apelacioni sud i naložio da se suđenje ponovi. Nova presuda biće izrečenba danas nakon što je okončan ponovljeni postuak koji je otpočeo u martu ove godine.

Mitrović je optužen za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, dok je drugo krivično delo za nepružanje pomoći povređenom u nesreći u međuvremenu zastarelo.

Podsetrimo, Mitrović je udario Bojanićevu na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici, a veštačenje je potvrdilo da je devojka prelazila na crveno svetlo za pešake. Nakon što ju je pregazio, Mitrović je pobegao sa mesta nesreće, d abi se tek posle nekoliko sati predao policiji u pratnji oca i advokata

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести