PočetnaVestiKo su ,,trube" Darka Laketića u JKP Hameum u Prokuplju?!

Ko su ,,trube” Darka Laketića u JKP Hameum u Prokuplju?!

Milomir Andrić da odgovori Prokupčanima na pitanje da li svoje radno vreme provodi na poslu u JKP Hameum u kojem je zaposlen ili pak u kafićima u Prokuplju? Ako provodi u kafićima da odgovori da li je ugovorom o radu tamo raspredjen ili možda jer je u milosti Srpske napredne stranke u Prokuplju, a posebno Darka Laketića, jer u predhodnom periodu niti jednu argumentovanu kritiku na njegov račun nije uputio, javno se odredio o njemu, niti se nadovezao na pisanje portala Direktno.rs, Južne vesti, Topličke, Kuršumlija bez cenzure, Otvorenosr.rs, odbora Saveza za Srbiju iz Toplice, pokreta, sindikata, istaknutih pojedinaca na njegov račun kao ni posle članova sopstvene stranke predsednika fudbalskog saveza Prokuplja, Vanje Stojanoviča, člana SSP – a (1od5 miliona bojkot) koji ga je javno prozvao u svom otvorenom pismu pod naslovom ” Toplica Topličanima, Prokuplje Prokupčanima?

Zaposleni u JKP Hameum su nam rekli: ,,Andrić u ovom preduzeću ima privilegovan položaj koji većina zaposlenih nema. Dolazi na posao kad hoće i odlazi kad hoće. Osoba kojoj je pomogao oko zaposlenja dok se nalazio u URS-u, trenutno je predsednik jednog od sindikata zaposlenih u JKP Hameum , svesrdno zagovara politiku SNS-a i Aleksandra Vučića, sindikat je stavila u službu SNS-a, sa Andrićem je u izuzetnim odnosima, a oslovljavaju se sa “kume”.”
Zaposleni iz JKP Hameum nam dalje navode: ,,Andrić iako predstavnik jedne opozicione partije niti reči nije rekao o malverzacijama i nezakonitim radnjama u ovom preduzeću na koje smo mi kao zaposleni ukazivali.”

Uzevši sve u obzir postavlja se pitanje u čijem interesu radi Milomir Andrić? Da li za svoje lične, interese stranke na vlasti ili se pak bori protiv aktuelne vlasti?

Poznavaoc političkih prilika u Prokuplju nam je rekao ne hteviši posebno da imenuje nikoga da se pojedini predstavnici opozicionih stranaka u Prokuplju za slobodu i pravdu bore po principu: ,,autobus na putu, lepak u sindiktu, pevaljka na stolu, oni u javnosti predstavljeni kao opozicionari, a u stvarnosti predstavljaju muća jaja SNS-a, kako bi gradjane dezavuisali da se aktivno priključe opoziciji u borbi protiv aktuelne vlasti. Otuda i nema napada na Darka Laketića, narodnog poslanika SNS- a poreklom sa Kosova i Metohije, a ni Zlatana Miljkovića direktora Apotekarske ustanove Prokuplje, perjanice SNS – a u topličkom okrugu i priče o njihovoj ulozu u poslovanju Apotekarske ustanove Prokuplje na čijem čelu se Darko Laketić našao posle dolaska SNS – a na vlast 2012.godine, a posle njega na tom mestu se našao Zlatan Miljković o čemu su portali Direktno.rs, Otvorenosr.rs, Topličke, Kuršumlija bez cenzure ranije pisali.

Svaki odgovor Andrića i bilo koga koji je pomenut na ovom blogu u celosti ćemo objaviti iako ne podpadamo pod Zakon o elektronskim medijima i to nismo dužni da učinimo.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,129FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести