PočetnaVestiLaketić: Milutinović sekretar Skupštine u Blacu i tačka?!

Laketić: Milutinović sekretar Skupštine u Blacu i tačka?!

Kako Otvorenosr.rs saznaje iz izvora bliskom SNS-u u Prokuplju posle pisanja portala o planiranom postavljenju Zorana Milutinovića, javnosti u Blacu poznatijem kao političke ,,prostitutke”, Blačani su ovu vest dočekali gotovo na nož, a u Prokuplju se među čelnicima SNS-a vodila polemika kako o kadrovskim rešenjima u Prokuplju tako i u Blacu. Međutim Darko Laketić je ostao pri svome da Milutinović bude postavljen za sekretara Skupštine.

Nova informacija je ta da će se na mestu zamenika predsednika Skupštine opštine Blace i dalje nalaziti Nevena Pešić, a protiv koje se i dalje vode sudkski postipci zbog eventualnih malverzacija u vezi Humanitarne organizacije Pružena ruka. Upravo je raskol u SNS izmedju Zorana Jozića i tada pobunjenika, a sada ljudi koji ,,vode” SNS-u u Blacu, započeo oko funcionisanja ove organizacije koja je finansirana iz opštinskog budžeta. Toliko o doslednosti pomenutih.

U četvrtak za kada je zakazana sednica Skupštine u Blacu će se videti da li predsednik okružnog odbora SNS-a u Toplici ima snage da istraje u svom stavu da Milutinović postane sekretar Skupštine, a i slobodno možemo reći i da se vidi koje će ljudske bruke od odbornika u Blacu to podržati.

Da li će sad već izvesno predsednica opštine, Gordana Djordjević, koja je na lokalnom nivou imala ogromnu podršku kako od profesorskog kadra iz Srednje škole, tako i od generacija kojima je predavala upravo zbog raščišćavanja sa nekim pojavama unutar Srednje škole koje su je nezabeleženo kompromitovale kako Srednju školu Blace, tako i opštinu Blace u celosti, pristati na postavljenje Milutinovića???

Kakav primer Gordana Djordjević daje generacijama kojima je predavala ako bi pristala da sekretar Skupštine bude osoba protiv koje se vodi postupak za primanje mita, a koji predstavlja po mišljenju mnogih najzaslužnijeg za kriminalizaciju opštine Blace?! Da li su to vrednosti za koje se ona zalaže?

Da li je u toku kampanje od strane lokalnog SNS- a narodu obećano PONOVNO postavljenje Milutinovića ili ???

Narod kaže ,, Čovek se drži za reče”, ali očigledno da je nekima obraz poslednja rupa na svirali.

Nastaviće se…

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести