PočetnaVestiMladi i Prokuplju ostaju bez kancelarije za mlade

Mladi i Prokuplju ostaju bez kancelarije za mlade

Kako naša redakcija saznaje u Prokuplju neće više funkcionisati kancelarija za mlade na isti način i u istom prostoru niti prema određenim standardima Ministarstva omladine i sporta.

Naime, lokalna samouprava Prokuplje rešila je da štedi na deci i mladima i da kako se špekuliše otkazuje dosadašnji prostor. Razlog je navodno ekonomisanje. Ovo je u krajnju ruku prilično “tupav” i nepromišljen argument jer za koga treba da se ima novca ako ne za decu i mlade.

Radnike ove kancelarije premestiće u zgradu opštine bez adekvatnih uslova i buduće slobode za neometano funkcionisanje korisnika tj. dece i mladih. U isto vreme dok Grad Prokuplje licemerno sprovodi mere štednje na deci gradski prostor bivšeg Borova je prazan i zaključan.

Kako smo već pisali ovaj prostor je ,,uzirpirao” većnik za sport i omladinu Miloš Kostić, a da li je bilo zloupotrebe u vidu pristajanja opreme iz ovog fiktivnog kluba za mlade od strane SNS još uvek niko iz lokalne samouprave nije objasnio niti demantovao.

Da li je moguće da će grad Prokuplje po ko zna koji put svesno žrtvovati interese dece a štititi svoje funkcionere i ,,uzurpirati”  imovinu grada i opremu namenjenu deci?

U moru afera u Prokuplju ova je svakako jedna od bahatijih. Naš portal će ispratiti ovu situaciju do kraja ali i uputiti neka pitanja ministarstvu omladine i sporta.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

4 KOMENTARA

  1. “U moru afera”??? Kojih to afera. (Ne stavljam znak pitanja jer mi odgovor nije potreban, ne bi bio realan.) U ovaj grad se nikad vise nije ulagalo. A sto se tice doticne kancelarije ni ne znam da se stvarno bavila time sto treba i to ne zato sto sam ne informisan nego zato sto je uglavnom bila zakljucana.

  2. Vaš portal je poznat po objavljivanju informacija rekla kazala, i naravno za sve što iznosite nemate dokaze. Za ovaj tekst npr, ta kancelarija nikad nije radila i vrata te kancelarije su uvek bila zaključana. Te informacije su vam sigurno dali oni isti koji su učestvovali u čerupanju budžeta grada, o čemu vi naravno ne smete da pišete, gde su pare od bid zone gde je neštalo oko 3miliona,pa onda iz direkcije 10 miliona. Ajmo malo da se bavimo tim proneverama a ne zatvaranjem kancelarije za mlade koja će biti premeštena u zgradu opštine.

  3. Za koji dan Grad Prokuplje dobija prvog sportskog inspektora,koji ce veoma brzo resiti ovu misteriju nestale opreme iz kluba za mlade,a prvo ima da ispita tog istog koji je zaduzio tu nestalu opremu.

Comments are closed.

Сличне вести