PočetnaVestiOtvoreno pismo Aleksandru Vučiću, SNS bratiji, dezerterima na vlasti

Otvoreno pismo Aleksandru Vučiću, SNS bratiji, dezerterima na vlasti

Dejan Milošević Kuna, predsednik Gvozdenog puka Srbije

Otvoreno pismo Aleksandru Vučiću, SNS bratiji, ratnim profiterima, dezerterima na vlasti:

Ko ste vi da tvrdite da više volite Srbiju od boraca koji su dali živote, delove tela, zdravlje, karijere za SRBIJU i svoj narod? Dok ste nas slali u ratove da ginemo, spavamo u rovovima, naši roditelji, naša deca su strahovali, plakali svakog dana, uzeli ste nam mladost, nekome život. Dok su se vodile borbe, vi ste igrali po mostovima, švercovali, bogatili se, neko je u to vreme dobio stan od države, vašu decu ste krili po skrovištima, slali na bezbedno u inostranstvu. Sada ste se dočepali vlasti, sve ono što ste pričali kao opozicija, radite suprotno.

Odakle vam milijarde, milioni evra u stranim bankama, vile, džipovi, tašnice od 5000 evra, sakoi od od 4000 evra itd.? Ako volite Srbiju, zašto je pljačkate i uništava te? Uporno prozivate bivšu vlast kako nije valjala, kako su krivi za sve. Narod je o njima rekao svoje 2012 godine. Izgubili su vlast. Šta ste vi posle toga uradili? Na vlasti ste već 9 godina i dalje samo lažna obećanja, pljačka, kriminal na vrhuncu i ništa više. Obećali ste isplatu ratnih dnevnica i dalje ništa, zakon o Borcima, veliko ništa. Dokle više?

Zbog svega navedenog BORCI KREĆU U GENERALNI ŠTRAJK (POBUNU) 6 OKTOBRA.. . Biće pozvani svi političari, udruženja, organizacije, poznate ličnosti, studenti, radnici koji se duguju zarade, penzioneri, svi nezadovoljne i svi koji podržavaju naše zahteve. Ujedno mi BORCI ćemo pozvati na ujedinjenje svih političkih faktora i organizacija, svih onih koji su za promene i vraćanje vlasti institucijama.

Srbiji je potreban restart. Svi mi na jednoj strani, vlast i njihovi pomagači na drugoj. Izmedju ne postoji. Imate 6.oktobar pa razmislite!

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести