PočetnaVestiPovrđeno: Gašiću MUP, Stefanoviću odbrana

Povrđeno: Gašiću MUP, Stefanoviću odbrana

Kao i toliko puta do sada, Direktno.rs je prvi imao i objavio tačnu informaciju. Reč je o rokadama u Ministarstvu odbrane, Ministarstvu unutrašnjih poslova i BIA. A da smo imali pravu informaciju, potvrdile su “Večernje novosti”, list koji je pod kontrolom Aleksandra Vučića.

Gašiću MUP – Stefanoviću odbrana! Vulinu BIA?

Naime, Direktno.rs je u subotu prvi objavio da će Nebojša Stefanović da napusti Ministarstvo unutrašnjih poslova, budući da se sve nadležnosti prebacuju na direktora policije, te da će preuzeti resor u Ministarstvu odbrane.

U tom slučaju Bratislav Gašić, sadašnji direktor Bezbedonosno-informativne agencije, postaće ministar unutrašnjih poslova. A najverovatnije da će njegov naslednik biti dosadašnji ministar odbrane Aleksandar Vulin.Večernje novosti su potvrdile pisanje Direktno.rs FOTO: Printscreen

A da smo, kao i obično, bili u pravu, svedoči sutrašnja naslovna strana “Večernjih novosti”. Ovaj list je posle tri dana potvrdio pisanje Direktno.rs, koji će i ubuduće nastaviti da čitaocima servira tačne i proverene informacije.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести