PočetnaVestiProkuplje - Gradonačelnikov tast postavlja kiosk bez dozvole?!

Prokuplje – Gradonačelnikov tast postavlja kiosk bez dozvole?!

Gradonačelnikov tast postavlja kiosk (sumnjivog porekla i u grozno stanju) bez dozvole?

Naši čitaoci nam uznemireno javljaju da je u ulici Milena Jovanović preko puta komunalnog preko noći nikao kiosk. Posebno su zabrinuti što je kiosk u stanju raspadanja, prilično neugledan, narušava estetski izgled ulice ali i smeta pešacima pri kreiranju. U ovom delu saobraćaj je frekventan i teško se mimoilaze pešaci i vozila.

Našoj redakciji javili su se Prokupčani i zamolili nas da proverimo sledeće informacije:
Da li je ovaj kiosk postavio tast novog?gradonačelnika Prokuplja Milana Aranđelovića
Da li je tačno da za ovaj objekat ne postoje validne dozvole?
Čemu će služiti ovaj kiosk?
Da li je porodica gradonačelnika izuzeta od zakona pa im ne trebaju dozvole?
Javili su nam se Romi koji tvrde da je obaj kiosk bio na deponiji i da je nestao.
Javno pitamo gradonačelnika da li su ove tvrdnje tačne ili ne?

Tek što je došao na čelo grada a već zloupotrebljava svoj položaj. Šta da očekuju građani od takvog gradonačelnika do kraja mandata!?

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

2 KOMENTARA

  1. Kako vas bre nije sramota da pisete ovakve gluposti I izmisljotine,kiosk je do juce bio ispred bolnice u Prokuplju,mesto gde je postavljen je moja dedovina 100 god a moj otac ima dozvolu za postavku kioska I Milan nikakve veze sa ovim covek nema, taj plac je u vlasnistvu Cakica I poseduju kompletnu dokumentaciju onoliko dugo koliko I postoji plac a Milan se tada ni rodio nije čovek.

  2. Tacno je sve sto se tice kioska! Mesecima se tast gradonacelnika penje na glavu porodicama koje tu zive i koje mesto na kome je nikao kiosk koriste vise od 50 godina! Ovo uznemiravanje je počelo jos u vreme dok je dotični bio načelnik našeg okruga! Sada je vec sve pocelo da izlazi iz okvira zakona i da se pravda potraži na sudu, mada vec prete i javno govore da će i tu srediti stvar! Ovo je i bruka i sramota ali kad gradonačelnika postavite direktno sa ulice tako i bude. Porodice koje tu zive vec otezano ulaze u svoja dvorista a javio se i problem oko dostave ogreva za predstojecu zimu. Normalno to gradonacelnika i njegovu tazbinu i ne interesuje mnogo, bitno je da u gradu bude kako oni žele i rade šta im se prohte! Dokle će ova bruka i sramota da traju videcemo posle sudskog procesa koji je zapoceo! Pravda je spora ali dostižna!

Comments are closed.

Сличне вести