PočetnaVestiŠapić pušten niz vodu, ostao bez ministarskog mesta

Šapić pušten niz vodu, ostao bez ministarskog mesta

Vest da je po treći put izabran za predsednika opštine Novi Beograd, Šapić je potvrdio za Tanjug.

Uprkos višemesečnim spekulacijama medija da Šapićev SPAS ima velike šanse da uđe u novu vladu, to se očigledno neće desiti, s obzirom na to da ostaje na svojoj staroj funkciji u opštini Novi Beograd.

U narednom periodu vlast na ovoj beogradskoj opštini činiće koalicija SPAS-SNS, a mesto potpredsednika opštine Novi Beograd pripašće prema dogovoru Srpskoj naprednoj stranci.

Nakon što je Šapić ponovo izabran za predsednika opštine Novi Beograd, postavlja se pitanje kako će izgledati buduća Vlada Srbije.

Mediji su ranije spekulisali, povodom budućeg sastava vlade, da bi Šapić mogao da bude viđen za ministarsko mesto u resoru trgovine i turizma.

I dalje se nagađa koga će SNS uzeti za koalicionog partnera i pozvati u Vladu, odnosno da li će uz naprednjake biti mesta samo sa SPS, ili pak za SPS i manjine, a pominjala se i mogućnost koncentracione vlade, koja je, ipak, najmanje verovatna.

Inače, lider SNS rekao je sinoć da će se o budućim koalicionim partnerima u vladi nešto više znati za pet do sedam dana, a izbor je, kako je rekao, na mandatarki Ani Brnabić.

 

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести