PočetnaVestiSNS kadar uništava katastarsku službu u Kuršumliji

SNS kadar uništava katastarsku službu u Kuršumliji

Ranije smo vas izveštavali na koji način je funcionisala i dalje funkcioniše katastarska služba u Kuršumliji na čelu sa Bratislavom Deljaninom i sa tim nastavljamo.

Od 2012. godine od kada je Bratislav Deljanin postao šef ove službe došlo jer do njenog značajnog unazađenja. Ova služba je do dolaska Deljanina na njeno čelo brojala 15 radnika, a od kada on postaje šef gubi zvanje službe i dobija zvanje grupe, a broj radnika se smanjuje sa 15 na 7. Dva radnika u međuvremenu odlaze u penziju i po sistematizaciji dolazi do gašenja njihovih radnih mesta, a razlog je, jer Bratislav Deljanin na osnovu svojih kvalifikacija inžinjera geodezije ne može biti šef službe. Kasnije je ponovo povećan broj radnika na 7, ali upućeni nam kažu da će takvo stanje trajati samo do marta sledeće godine.

Krajem 2017.godine i početkom 2018.godine počinje ispitivanje ove katastarske grupe od strane inspecije privrednog kriminala po prijavi za zloupotrebu službenog položaja šefa katastra Bratislava Deljanina. Postupak pred Višim sudom u Nišu i dalje traje. Protiv Deljanina od strane građana je podneto na desetine krivičnih prijava, ali zato što je član Srpske napredne stranke sve one stoje u ,,fioci”.

Deljanin je blizak saradnik Radovana Raičevića predsednika opštinskuog odbora Srpske napredne stranke u Kuršumliji i predsednika opštine Radoljuba Vidića. Predsednik je upravnog odbora vrtića ,,Sunce” u Kuršumliji, a Kuršumličani ga nazivaju njihovim ,,slugom Milutinom”.

Nastaviće se …

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,125FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести