“Evo dokaza da su se Brnabić, Lončar, Kisić, Kon lažno predstavljali i bili samo Vučićeva grupa za propagandu! Tek danas je obrazovan Krizni štab! A i ovaj mimo resornog zakona! Hvala svima koji ste nam verovali i podržali krivičnu protiv njih koju sam podnela sa Vladimirom Todorićem”, navela je juče Tepić.

 

Podsećamo, pre dve nedelje ona je rekla da Krizni štab za suzbijanje korone ne postoji, jer zvanično rešenje o imenovanju njenih članova ne postoji.

“Neka novinari pitaju ‘članove’: pokažite rešenje Vlade o vašem imenovanju! Nema! Jer ne postoji! Samo fantomski Vučićev štab. Zakonska Komisija nikad nije osnovana”, navela je Tepić.

Njene navode tada je demantovala premijerka Ana Brnabić i na Tviteru podelila link saopštenja o obrazovanju Kriznog štaba, koji je objavljen na sajtu Vlade Srbije.

“Vama je laž pravilo i način vođenja celokupne vaše politike. Drsko i svakodnevno laganje. Ne ‘zaobilaženje istine’, već drsko, otvoreno, bestidno laganje”, navela je Brnabić.

Potpredsednica SSP potom je pozvala premijerku na TV duel i zatražila od nje da objavi dokument.

“Dajte dokument o formiranju Kriznog štaba! Ne ‘vest’, nego akt! A ne možete, jer ne postoji, ni u Službenom glasniku”, zaključila je Tepić.