PočetnaVestiVučić: "Moj brat nema PLAC OD AR ZEMLJE u Vojvodini"

Vučić: “Moj brat nema PLAC OD AR ZEMLJE u Vojvodini”

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić negirao je danas da njegov brat Andrej poseduje zemlju u Vojvodini i pozvao medije da mu pokažu makar jedan plac u navodnom vlasništvu njegovog brata.

Aleksandar Vučić FOTO: ATA imagesAleksandar Vučić FOTO: ATA images

– On nema plac ni od jednog ara nigde u Vojvodini. Odvedite me vi lažovi iz medija bilo gde i pokažite mi jedan plac mog brata. I naravno, nećete me odvesti nigde jer ne postoji – rekao je Vučić nakon policijske svečanosti u Nastavnom centru u Makišu.

Vučić je rekao da oni političari koji lansiraju te priče polaze od sebe i od onoga šta bi oni radili da su u prilici, i to projektuju na “druge normalne i poštene ljude koji samo hoće napredak Srbije”.

 

“Vlast radi u korist pljačke, sve ide preko Andreja Vučića”

Članica Saveta za borbu protiv korupcije Jelisaveta Vasilić izjavila je ranije da Savet prikuplja dokumentaciju o bivšim kombinatima u Vojvodini i da “ko god dodje od vojvodjanskih paora svi govore da je Andrej (Vučić) glavni u kupovini zemljišta i da sve ide preko njega”.

– Mi to još nismo dokumentovali. Institucije odbijaju da saradjuju, ne daju nam dokumenta i to ukazuje na potpuni izostanak borbe protiv korupcije od strane vlasti u korist otvorene sistemske pljačke – rekla je Vasilić za novi NIN

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести