PočetnaVestiZdravko Krivokapić: "Vučićevi mediji me napadaju zbog njegovih poslova sa Milom"

Zdravko Krivokapić: “Vučićevi mediji me napadaju zbog njegovih poslova sa Milom”

“Aleksandar Vučić i Milo Đukanović su veći prijatelji, nego što smo moj najbliži kum i ja. Kakvi su to oni prijatelji? To njih morate da pitate. Đukanović je rekao da su njihovi odnosi isključivo poslovni, pošto su sarađivali na projektu Beograd na vodi… Neka me sve ovo košta, ali ja samo znam da tumačim stvari koje se dešavaju”, izjavio je profesor Zdravko Krivokapić gostujući na FACE TV.

Mnogo je bure izazvao intervju lidera opozicije u Crnoj Gori, pobednika izbora, Zdravka Krivokapića sarajevskoj televiziji.

Vučić napada Amfilohija jer ga se plaši

Toliko da su srpski mediji čiji je glavni urednik Aleksandar Vučić, a takvi su skoro svi u Beogradu, krenuli da sinhronizovano napadaju, čak i Amfilohija Radovića, dojučerašnje junake obaranja Mila Đukanovića.

Pa šta je to rekao Krivokapić (a da nije tačno)?

Danas je 23. dan od parlamentarnih izbora u Crnoj Gori, a iz Srbije još nije stigla čestitka pobednicima. Iako je predsednik Srbije poznat kao osoba koja će brže-bolje čestitati pobedniku izbora u Austriji, Belorusiji ili Nemačkoj, reakcije posle glasanja u Crnoj Gori nije bilo. Muk. Već više od tri nedelje…

A onda je Zdravko Krivokapić, lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” dao intervju za Face TV i otkrio razlog (koji je mnogima poznat i jasan) – povezanost Vučića i Đukanovića.


Krivokapić: Milo i Vučić su i danas više od prijatelja!

Da bi pokazao koliko je zapravo jaka ta povezanost, Krivokapić je istakao da dva predsednika ne vezuju samo poslovni odnosi.

– Vučić i Đukanović su veći prijatelji, nego što smo moj najbliži kum i ja. Kakvi su prijatelji? To morate njih da pitate – rekao je Krivokapić.

Na opasku voditelja da je to pitanje postavio Đukanoviću, a da mu je on odgovorio da imaju poslovne odnose u projektima, kakav je Beograd na vodi, lider koalicije “Za budućnost Crne Gore” je istakao:

Milo Đukanović i Aleksandar VučićMilo Đukanović i Aleksandar Vučić

– Pa, možemo li vi i ja to da dokažemo? Ja mislim da ne možemo. Ali, doći će vreme kada će stvari biti potpuno transparentne, jer će jedan od naših prvih principa biti da, ko god potroši jedan evro, to građanin mora da vidi. To ovaj sistem nikada nije dostigao.

Zatim je Krivokapić nastavio da analizira odnos Vučića i Đukanovića, a kada mu je voditelj rekao da to može da se odrazi na njegovu poziciju u srpskim političkim krugovima, profesor je odgovorio bez trunke dvoumljenja:

– Neka me sve ovo košta, ali ja samo znam da tumačim stvari koje se dešavaju.

On je prethodnih dana bio na udaru srpskih tabloida, pod kontrolom Aleksandra Vučića, a koji su se, tobože, pitali “kakav je to Srbin kad neće da povuče priznanje Kosova ili kada neće da izađe iz NATO”.

– Na to pitanje treba da odgovore Vučić i mediji koji su njemu bliski. Zašto to radi u ovom trenutku? Ja mislim da je to zbog toga što i dalje ima dobre relacije sa gospodinom Đukanovićem.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести