PočetnaVestiBlace - Gordana Đorđević novi predsednik opštine Blace

Blace – Gordana Đorđević novi predsednik opštine Blace

Kako Otvorenosr.rs saznaje već je određen sastav novog opštinskog rukovodstva u opštini Blace. Skupština opštine Blace biće održana 20.avgusta, a ako ne dođe do nekih promene u međuvremenu za predsednika opštine od strane skupštinske većine biće izabrana Gordana Đorđević, dosadašnja direktorka Srednje škole Blace, profesor srpskog jezika i književnosti.

Mesto predsednika Skupštine opštine Blace namenjeno je Dejanu Mijajloviću, privatniku iz Blaca, dok će mesto sekretara Skupštine opštine Blace zauzeti Zoran Milutinović, bivši načelnik opštinske uprave u Blacu protivu koga se vodi postupak zbog primanja mita pred Višim sudom u Nišu.

Mesto zamenika predsednika opštine zauzeće dosadašnji tehnički sekretar povereništva SNS-a u Blacu, Nikola Milinčić, a mesto pomoćnika predsednika, poverenik SNS-a u Blacu, Suzana Veljović.

Dosadašnji predsednik opštine Blace, Milan Ćurčić, a upravo je on u predhodnom periodu razrešio Zorana Jozića sa mesta pomoćnika predsednika opštine, a njegov glas prevagnuo na opštinskom veću prilikom razrešenja  Zorana Milutinovića sa mesta načelnika opštinske uprave Blace, i bio stožer politički u tom trenutku ne lake odluke da se smeni predsednik Skupštine opštine Blace , Miloš Vasiljević, kako zaznajemo iako mu je nuđeno i mesto predsednika opštine Blace, nije hteo da uzme učešće u ovakvom sastavu opštinskog rukovodstva.

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести