PočetnaVestiKraljevo - Nova vlast stara obećanja

Kraljevo – Nova vlast stara obećanja

U senci epidemije Covida 19 u Kraljevu danima već traju pregovori i dogovori između istaknutih članova SNS oko preraspodele najznačajnijih funkcija i pozicija u gradu. Vaga se ko će biti novi gradonačelnik i da li će se aktuelnom posrećiti još jedan mandat.

Štab za vanredne situacije u Kraljevu se retko oglašava iako se testiranje gradjana otežano obavlja i mnogo uzoraka je na čekanju. To je posledica činjenice da Veterinarski institut u Kraljevu već dve nedelje ne vrši testiranja zbog navodnog nedostatka reagensa. Gradonačelnik koji je na čelu Štaba za vanredne situacije je zauzet borbom za sopstvene interese i fotelju zaboravio interese gradjana u čijoj je službi.

U prethodnih 8 godina napredna vlast je Kraljevo pretvorila u jedan od najsiromašnijih gradova u Srbiji. Nekada prepoznatljivo po Magnohromu i Fabrici vagona Kraljevo je zahvaljujući sadašnjem gradonačelniku postalo poznato po svečanom otvaranju semafora i “aerodrumu” Morava sa koga nema standardizovanih letova zbog prekratke piste. Kadrovi bliski sadašnjem gradonačelniku bore se u ovom trenutku za ostanak na postojećim funkcijama a osiromašenim građanima umesto konstruktivnih rešenja nude se prazna obećanja.
Najnovije je novi stadionu Kraljevu čija bi izgradnja trebalo da počne krajem 2020.godine. Ako se uzme u obzir da gradske vlasti nisu u stanju da zavrse rekonstrukciju postojećeg atletskog stadiona pitanje je kakva je sudbina novog projekta i koliko će ta avantura koštati građane Kraljeva?

Mi, članovi Stranke slobode i pravde u Kraljevu smatramo da je velika verovatnoća da novi stadion doživi sudbinu zatvorenog bazena i Kraljevgrada i ostane samo još jedno u nizu praznih obećanja koje napredna vlast servira Kraljevčanima.
Ko će i kako krojiti sudbinu Kraljeva znaćemo već 18.avgusta kada će biti konstituisana nova gradska skupština.

Građani Kraljeva nemaju prevelika očekivanja, stara- nova vlast kao i dosada nastaviće da deluje isključivo u sopstvenom interesu ne i u interesu građana.

Milica Aleksić ,Stranka slobode i pravde Kraljevo

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести