PočetnaVestiPanić: Stari i bolesni vreče za pomoć, ali ništa! Zvali su nas...

Panić: Stari i bolesni vreče za pomoć, ali ništa! Zvali su nas za glasove za vreme izbora

Više od tri meseca od održavanja izbora na kojima opozicija nije učestvovala vlast u Blacu je potpuno zanemarila građane čak i stare i bolesne kojima je pomoć i briga nadležnih ustanova najneophodnija. Sa tim u vezi redakciji našeg portala obratio se predsednik mesne zajednice Čučale, Radoje Panić, koji je za Otvorenosr.rs izjavio:

Foto: Radoje Panić – Privatna arhiva

,, Kontaktirali su me pojedini stariji meštani i meštanke sela Čučale. Vreče za pomoć u hrani, lekovima i drugim potrebštinama. Kontaktirali su Centar za socijalni rad u Blacu i obratili im se za pomoć, ali ništa, kao i nadležne u lokalnoj samouprvi. Takođe Dom zdravlja Blace ne izlazi na teren kako bi pružio adektvatnu zdravstvenu zaštitu ovim ljudima koji nisu u mogućnosti da dođu do Doma zdravlja u Blacu. Gotovo ista situacija je i u drugim mesnim zajednicama u Blacu.
Od istih tih starih, bolesnih i iznemoglih su predstavnica Srpske napredne stranke dolazili u toku kampnje kako bi obezbedili glasove za bratiju, a sada im se okreću leđa i prepušteni su sami sebi.”

Na čelu opštine Blace nalazi se Vučićev favorit za predsednika opštine, Ivan Burgić.

Foto: Ivan Burgić – Google

Želiš da pomogneš #Otvorenosr.rs? Doniraj

Pratite nas

1,124FansLike
0FollowersFollow
1FollowersFollow
32FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Najčitanije

Сличне вести